Producenci

Cenniki do pobrania

Polityka prywatności

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Szanowni Państwo,

W związku z wejściem w życie dnia 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) pragniemy przekazać Państwu informacje ,że jakiekolwiek udostępnione nam dane osobowe są wykorzystywane tylko i wyłącznie w celu sprawnej realizacji umowy kupna-sprzedaży.

 Administratorem danych jest Aquatronik Barbara Kochańczyk-Rudy ,Łaziska Górne, Narcyzów 2 (dalej:Aquatronik). Aquatronik przetwarza Pani/Pana dane dla celów:
- związanych ze świadczeniem usług drogą elektroniczną w zakresie prowadzenia Konta Użytkownika – realizacją umowy
- związanych z realizacją zamówień w sklepie internetowy (składania zamówień, realizacji zamówień, wysyłki, wystawiania dokumentów księgowych, reklamacji etc.) – realizacją Umowy
- wysyłki Newslettera oraz prowadzenia działań marketingowych – informowania o ofertach własnych oraz przekazywanie informacji nie mających cech ofert za pośrednictwem poczty elektronicznej – na podstawie zgody Podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i b) i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.- wysyłki Newslettera oraz prowadzenia działań marketingowych – informowania o ofertach własnych oraz przekazywanie informacji nie mających cech ofert za pośrednictwem poczty elektronicznej – na podstawie zgody Podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i b) i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do przenoszenia danych. Podanie danych jest dobrowolne (w zakresie danych identyfikacyjnych, danych teleadresowych, adres email), aczkolwiek wyłącznie ich podanie umożliwia założenie Konta Użytkownika i realizację zamówień. Podanie adresu e-mail warunkuje możliwość wysyłki Newslettera.
W przypadku przetwarzania Pani/Pana danych osobowych na podstawie zgody, ma Pani prawo złożyć cofnąć zgodę, które spowoduje niezwłoczne usunięcie danych, z wyłączeniem tych, których przetwarzanie wynika z wymogów prawa. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Cofnięcie zgody wymaga zgłoszenia elektronicznego na adres e-mail bądź pisemnego na adresy wskazane w zdaniu pierwszym.
Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres:- prowadzenia Konta Użytkownika, aż do jego skasowania Konta Użytkownika i czas wygaśnięcia wszelkich roszczeń przez Panią/Pana do Aquatronik oraz przez Aquatronik do Pani/Pana, nie krótszy niż przez okres 5 lat, od dnia wystawienia ostatniego dokumentu księgowego lub złożenia reklamacji.
- realizacja zamówień – przez okres 5 lat, od dnia wystawienia ostatniego dokumentu księgowego lub złożenia reklamacji.
- w przypadku działań marketingowych i Newslettera, aż do cofnięcia zgody.
Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy powszechnie obowiązujących przepisów prawa.
Odbiorcą Pana/Pani danych są podmioty świadczące usługi hostingowe, usługi pocztowe. Dane z przeglądarki internetowej (cookies) zawierające dane Użytkowników i osób dokonujących zakupu zbierane są automatycznie w celu profilowania. Dane są przetwarzane przez czas 14 dni. Może Pan/Pani usunąć swoje uniemożliwić pobieranie danych przez Google Analytics np. poprzez użycie następującej wtyczki: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Pani/Pana dane osobowe są transferowane do państwa trzeciego w związku ze współpracą z Google LLC w oparciu o standardowe klauzule umowne.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl